6998900555 42ο χλμ Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα edynasis@hotmail.com
 
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
Πασάι | Πλυντήριο - Λιπαντήριο Μέγαρα Αττική
 
     
 

Η φροντίδα του σκάφους είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε την ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία σας εν πλω. Ωστόσο, ο παραδοσιακός καθαρισμός δεν είναι επαρκής για να απομακρύνει τους βλαβερούς οργανισμούς και τις οσμές που συσσωρεύονται στο εσωτερικό του σκάφους.

Στην επιχείρησή μας “Πασάι” η οποία βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής, διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό του σκάφους σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555

 
     
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

και διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα βιολογικού καθαρισμού,  καθαρίζουμε με σχολαστικότητα και σε βάθος όλες τις επιφάνειες στο εσωτερικό του σκάφους σας όπως: μοκέτες, στρώματα, σαλόνια, κουρτίνες, ταπετσαρίες κ.α.

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα βιολογικά προϊόντα καθαρισμού που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελεσματικά κατά την απομάκρυνση επίμονων λεκέδων και βλαβερών οργανισμών.
 
     
   
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η περάστε από το πλυντήριο - λιπαντήριο μας στα Μέγαρα Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555
 
 
 
 
 
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
 
     
     
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί το σκάφος σας, όπου και αν βρίσκεται στην Αττική, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον αψογο καθαρισμό του.  
     
     
  Κάθε εργασία πραγματοποιείται με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.  
     
 
 
 
     
 
Αναθέστε μας τη φροντίδα του σκάφους σας
 και θα απολαύσετε την εμπειρία της πλοήγησης σε ένα καθαρό, ασφαλές και υγιές περιβάλλον. Εμπιστευτείτε μας για τον βιολογικό καθαρισμό του σκάφους σας και εσείς απλά ετοιμαστείτε για την επόμενη εξερεύνησή σας με ένα πεντακάθαρο σκάφος.