6998900555 42ο χλμ Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα edynasis@hotmail.com
 
  ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
Πασάι | Πλυντήριο - Λιπαντήριο Μέγαρα Αττική
 
     
 

Ο χρόνος αλλά και πολλοί ακόμα εξωτερικοί παράγοντες όπως ο ήλιος και η σκόνη συχνάς ξεθωριάζουν το χρώμα κάθε οχήματος. Εάν θέλετε το όχημά σας εξωτερικά να δείχνει πάλι σαν καινούργιο, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πλυντήριο - λιπαντήριο “Πασάι” το οποίο βρίσκεται στα Μέγαρα Αττική.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά σας περιμένει μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας έτοιμη πάντα να φροντίσει για την σωστή φροντίδα του οχήματός σας και να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555

 
     
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


το γυάλισμα - κέρωμα του αυτοκινήτου σας καθώς και ξεθάμπωμα φαναριών σε παντός είδους οχήματα.

Με το γυάλισμα μπορούμε να αφαιρέσουμε μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και να απομακρύνουμε τέλεια τους ξεραμένους λεκέδες από έντομα και πίσσες. Παράλληλα μπορούμε να τονώσουμε το χρώμα και να ξαναζωντανέψουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας δίνοντάς του πίσω την γυαλάδα πού είχε όταν το αγοράσατε. 
 
     
   
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η περάστε από το πλυντήριο - λιπαντήριο μας στα Μέγαρα Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555
 
 
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Για το γυάλισμα του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να σας εγγυηθούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.
 
     
     
  Με το πέρας του γυαλίσματος γίνεται κέρωμα και περνιούνται όλα τα εξωτερικά πλαστικά με ειδικό γαλάκτωμα, καθώς επίσης περνάμε και αδιαβροχοποίηση για την εξασφάλιση του τελειότερου αποτελέσματος.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και το ξεθάμπωμα φαναριών, ώστε όλο το όχημά σας να φαίνεται σαν καινούριο.
 
     
 
 
 
     
 
Μην χάνετε χρόνο!
Επισκεφτείτε το πλυντήριο - λιπαντήριο μας στα Μέγαρα Αττικής και απολαύστε υπηρεσίες περιποίησης οχημάτων που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
 
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ