6998900555 42ο χλμ Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα edynasis@hotmail.com
 
  ΠΛΥΣΙΜΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Πασάι | Πλυντήριο - Λιπαντήριο Μέγαρα Αττική
 
     
 

Η βρωμιά και οι ρύποι που συσσωρεύονται στο εξωτερικό κάθε οχήματος μπορούν να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα ζημιά στο χρώμα τους. Το συχνό πλύσιμο μπορεί να προστατεύσει το χρώμα αλλά και να διατηρήσει το όχημά σας σε άριστη κατάσταση.

Στο πλυντήριο - λιπαντήριο “Πασάι” το οποίο βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε το εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας καθώς και λοιπών οχημάτων, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555

 
     
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Πιο συγκεκριμένα, με μεράκι, φροντίδα και έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή
λεπτομέρεια, αναλαμβάνουμε το πλύσιμο:

 
 
     
 
 

Μοτοσυκλετών

 

Αυτοκινήτων

 

Φορτηγών

 

Λεωφορείων

 

Τροχόσπιτων

 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
την αγάπη & την προσοχή μας!


Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε το πλύσιμο του οχήματός σας, αποκλειστικά στο χέρι, με σύγχρονα μηχανήματα και με εξειδικευμένα καθαριστικά που καθαρίζουν σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και γυαλίζουν το χρώμα του οχήματός σας.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η περάστε από το πλυντήριο - λιπαντήριο μας στα Μέγαρα Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555
 
 
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Το πλύσιμο στο χέρι αποτελεί την ιδανικότερη λύση, χωρίς να δημιουργεί λεπτές γρατζουνιές και δε φθείρει το βερνίκι, διατηρώντας την γυαλάδα του αμαξώματος και αφαιρούνται πιο εύκολα η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που δημιουργούνται από τη βροχή.  
     
     
  Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει δίνει έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου το αυτοκίνητό σας να μοιάζει σαν καινούριο.  
     
 
 
 
     
 
Μην χάνετε άλλο χρόνο!
Φέρτε το όχημά σας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα Αττικής και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει τόσο για την άψογη περιποίησή του όσο και για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ