6998900555 42ο χλμ Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα edynasis@hotmail.com
 
  Πασάι 
Πλυντήριο - Λιπαντήριο Μέγαρα Αττική - Αυτοκινήτων Βιολογικοί Καθαρισμοί Μέγαρα Αττική
 
     
 

Το πλυντήριο - λιπαντήριο “Πασάι” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Μέγαρα, είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες για την επαγγελματική περιποίηση του αυτοκινήτου σας, και όχι μόνο.

Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο και διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μπορούμε να αναλάβουμε τον εξωτερικό και εσωτερικό καθαρισμό του οχήματός σας, εξασφαλίζοντάς σας ένα αποτέλεσμα που μπορεί να ξεπεράσεις τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555

 
     
 
 
 
 
     
  ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ

με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμός, μπορούμε να αναλάβουμε το πλύσιμο, αποκλειστικά στο χέρι, τον βιολογικό καθαρισμό, το γυάλισμα - κέρωμα καθώς και ξεθάμπωμα φαναριών σε κάθε είδους αυτοκίνητα και λοιπά οχήματα.

Παράλληλα, είμαι στε στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό του σκάφους σας, όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Αττική.
 
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή φροντίδα και περιποίηση του οχήματός σας.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η περάστε από το πλυντήριο - λιπαντήριο μας στα Μέγαρα Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555
 
 
 
 
 
     
 
Χρησιμοποιώντας
καθαριστικά υψηλής ποιότητας αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
     
 
Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο
μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε εξασφαλίσει για εσάς πάντα το καλύτερο.
 
     
     
 
Στόχος μας είναι αφενός η άρτια και
άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
     
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

το πλυντήριο - λιπαντήριο στα Μέγαρα Αττικής και αφήστε μας να περιποιηθούμε το αυτοκίνητό σας με τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε το αυτοκίνητο αλλά και κάθε όχημά σας να λάμπει ξανά.