6998900555 42ο χλμ Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα edynasis@hotmail.com
 
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Πασάι | Πλυντήριο - Λιπαντήριο Μέγαρα Αττική
 
     
 

Το αυτοκίνητο μας παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας γιατί το χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις μας στην δουλεια, για να πάμε τα παιδιά στο σχολείο ή για απλές διαδρομές. Επειδή περνάμε πολλές ώρες σε αυτό, είναι ουσιαστικό να διατηρείται καθαρό για την υγεία μας αλλά και κάθε επιβάτη.

Ωστόσο, ο απλός καθαρισμός δεν είναι αρκετός για να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές, τα βακτήρια, τους μύκητες και τα ακάρεα που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της καμπίνας του αυτοκινήτου. Αυτοί οι βλαβεροί οργανισμοί μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας και να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα εντός του οχήματος.

 


 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555

 
     
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Στο πλυντήριο - λιπαντήριο “Πασάι” το οποίο βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής, διαθέτοντας εξειδικευμένα μηχανήματα καθώς και κατάλληλα οικολογικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά μπορούμε να αναλάβουμε τον βιολογικό καθαρισμό κάθε αυτοκινήτου, αλλά και κάθε οχήματος.

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι ποιοτικός καθαρισμός κατά τον οποίο, βγάζοντας τα καθίσματα, επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, την συντήρηση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του χώρου στον οποίο περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας μας. 
 
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
ΜΕ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

και επιμονή στην λεπτομέρεια, πραγματοποιούμε βιολογικό καθαρισμό σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου: ουρανό, ταμπλό, κολωνάκια, ταπετσαρίες, καθίσματα, μοκέτες, ρεζέρβα κ.τ.λ. 
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
η περάστε από το πλυντήριο - λιπαντήριο μας στα Μέγαρα Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6998900555
 
 
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Μέσα από τον βιολογικό καθαρισμό εξασφαλίζουμε τη σωστή καθαριότητα και την άριστη απολύμανση σε κάθε κρυφό και φανερό σημείο με την λεπτομερή φροντίδα. Έτσι, το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα αποτελεί ένα υγιής περιβάλλον για εσάς και του συνεπιβάτες σας.  
     
     
  Ακόμα, με τον βιολογικό καθαρισμό απομακρύνονται οι δυσάρεστες οσμές όπως το τσιγάρο καθώς και οι δύσκολοι λεκέδες όπως καφές, χυμός κ.α. ενώ παράλληλα επεκτείνει το χρόνο αντοχής των καθισμάτων.  
     
 
 
 
     
 
Για ένα πεντακάθαρο αυτοκίνητο καλέστε μας για να σας προσφέρουμε την λύση για κάθε σας ανάγκη!

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει τον σχολαστικό βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας και να σας προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
 
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ